GİRNE BAHÇELER BÖLGESİNDE SATILIK BANGALOW EVLER

Mega Fotoğraflar

Emlak Açıklaması

The Residence, 2013 yılı için nefes kesici yeni girişimimizdi ve kıyı şeridinin özellikle pitoresk bir kesimini muhteşem manzarası ile sunmakla kalmıyor, aynı zamanda pastoral ve büyüleyici bir ortamda prestijli bir yere sahip olma şansını sunuyordu.
Yapı, güzel düzenlenmiş bahçeler, ortak yüzme havuzu ve rekreasyon alanı, özel otopark ve muhteşem deniz ve dağ manzaralaradan oluşmaktadır
İki Yatak Odalı Özellikler (100m2 kapalı alan
Üç katlı ‘The Residence’ da bulunan iki yatak odalı mülklerde bir albeni bulunabilir ve cazip fiyatlarla alışılmadık derecede üstün bir yaşam konforu sunar. İki yatak odalı mülklerde bir yardımcı oda, büyük bir Fransız tuvaleti ve ortak bahçelere bakan bir terasa giden geniş kapılı mutfaklar bulunur. 1. katta tam donanımlı gardırop bulunan yatak odaları, birinci sınıf porselen mobilyalarla donatılmış bir ustalık banyosu bulacaksınız. Birinci kattan, üstteki özel çatı terasına merdivenle çıkılan özel bir terasa sahipsiniz. Çatı terasındaki panoramik manzaralar nefes kesici, su ve elektrik noktaları standart olarak sunulmaktadır.

Tek Yatak Odalı Özellikler (60m2 kapalı alan) The Residence’ da tek yatak odalı mülklerimiz yüksek talep görmektedir. Mülkler, zemin katta ana banyo bulunan geniş bir mutfağa sahiptir. Açık plan salonu, ortak yüzme havuzuna ve peyzajlı bahçelere geniş Fransız kapılarından geçerek açılır. 1. katta tam donanımlı gardırop bulunan bir yatak odası bulacaksınız ve aşağıdaki salona galeri iniş tarzında açılacaktır.

Emlak Özellikleri

Detaylı Bilgi İsteyin

Güvenlik Kodu

Emlak Danışmanı

TURGUT YENAGRALI

TURGUT YENAGRALI

05338437788
velocityestate@hotmail.com
Diğer Emlakları Danışmana Soru Sor

Sosyal Medya'da Paylaş

Etiketler

hazır emlak sitesi