İSKELE LONG BEACH YEPYENİ BİR TATİL SİTESİ

Mega Fotoğraflar

Emlak Açıklaması

Eşsiz deniz manzarası, ezberleri bozan mimarisi ve sosyal alanları ile bu proje bölgede fark yaratacak. Long Beach sahilinin tam karşısında tamamı kesintisiz deniz ve sahil manzaralı 111 daireden oluşan Projemiz bundan sonra bölgede yapılacak gelişmelere yakalanması zor bir örneklem oluşturacak.

İki bloktan oluşan ve 13 katlı olarak tasarlanan binanın Zemin katında bir ortak havuz, bir restoran/café bar, lobby, gym, fitness salonu, oyun odası ve çok amaçlı salon ile çatı katında 360 derece, adı gibi panoramik manzaralı roof bar/restoran, infinity havuz, Long Beach Panorama’yı benzerlerinin ötesine taşıyarak, bölgedeki lüks ve yüksek nitelikli tatil evlerine gerçek bir rezidans konsepti ile yeni bir tanımlama getiriyor.
0+1-43m2,1+1 75.5m2,2+1 91.5m2,3+1 139m2,4+1 dublex 227m2 daireler..

Projenin lokasyonu, imar kurarı gereği 2 kat olarak belirlenen sahile parel şeridin hemen sınırında ve denizden 180 metre uzaklıkta, iki dakika yürüyüş mesafesinde yer alıyor. Zemin katında yer alan ortak kullanım kapalı alanları sayesinde birinci kattan itibaren tüm daireler denize doğru yönlendirilmiş ve manzara alacak şekilde tasarlanmıştır. Çevresindeki 100 metrelik çember içerisinde yer alan market, balık restoranı ve park alanı sayesinde Long Beach’in tam kalbinde bir yaşam kurgusu, yüksek nitelikli bir yaşama kalitesine katkı koyacak.
İkonik tasarımı ve ana arter ile tüm açılardan algılanabilen dinamik bina formu, Panorama Long Beach’i bölgenin tam merkezindeki simgesi olmaya aday hale getirmiştir. Bölgedeki yüksek katlı bina dokusunun geleneksel prizmatik formlarına meydan okuyan, başka bir mimarlık ve başka bir tasarımın mümkün olabileceğini, bölgedeki gelişimler arasındaki rekabette, çıtayı birden bire çok yukarılara çekerek, bir tasarım manifestosu oluştururcasına ortaya koyan Long Beach Panorama, bundan sonra bölgede yapılacak gelişmelere yakalanması zor bir örneklem oluşturmayı hedefliyor.

Emlak Özellikleri

Detaylı Bilgi İsteyin

Güvenlik Kodu

Emlak Danışmanı

TURGUT YENAGRALI

TURGUT YENAGRALI

05338437788
velocityestate@hotmail.com
Diğer Emlakları Danışmana Soru Sor

Sosyal Medya'da Paylaş

hazır emlak sitesi