Girne Bellapais'te Modern Tasarımlı Satılık Lüks Villa

Mega Fotoğraflar

Emlak Açıklaması

Arseven Villaları Projesi, Girne'nin en güzel tatil beldelerinden biri olan Bellapais'in en nezih bölgesinde yakın zamanda inşaatına başlanan, net 320 m² büyüklüğünde, modern tasarım Türk Tapulu, lüks Triplex Villalar 6+2 (6 oda ve 2 salon) projesidir.

5 dönüm arazi üzerinde inşası devam eden 9 adet tamamen bağımsız modern villamız, konumu gereği deniz ve doğa manzarasının eşsiz atmosferinin keyfini doyasıya yaşamanız için titizlikle tasarlanmıştır.

Nezih bir bölgede, ulaşımı kolay villa projemiz Girne Şehir Merkezinin sadece birkaç dakika dışında; Merkeze yakın huzurlu ve ayrıcalıklı bir yaşam arayan alıcıların beğenisine sunulmuştur. .

Projedeki villaların iç tasarımları titizlikle hazırlanmış ve modern tasarımı ile fonksiyonelliği alışkanlık haline getirmiş. Triplex villaların bodrum katındaki bahçelerin tasarımları bu titiz çalışmanın en güzel örneğidir.

Bahçe ve proje peyzaj düzenlemesi ile sadece iç mekanlarda değil dış mekanlarda da keyifli vakit geçireceğiniz modern yaşam sizi bekliyor.

Lüksün konforunu yaşamak isteyen herkesi projemizi yerinde görmeye bekliyoruz. .

Villalarımız;

Zemin Kat: Giriş Holü, Salon-Açık Mutfak + Kiler, Yemek Odası Alanı, 1 Misafir Yatak Odası (Çalışma Odası), 1 Misafir W.C

1. Kat: 1 Ebeveyn Ebeveyn Yatak Odası + Gar, 2 Yatak Odası, Aile WC & Duş

Bodrum Kat: Açık bahçeli bodrum katta 2 oda, 1 hobi odası ve 1 banyo-wc ve açık bahçe bulunmaktadır.

Bahçe: Her villanın arsa alanı 540 m²-580 m² olup, her villanın taşmalı özel yüzme havuzu ve otopark alanı bulunmaktadır.

Isıtma ve soğutma için Samung VRF (değişken soğutucu akışkan debili) havalandırma sistemi ve tavanlarda dekoratif tek yönlü kaset tipi iç üniteler ve merkezi dokunmatik dokunmatik panel kullanılacaktır.

Zemin kaplamaları; salon, giriş holü, koridor, ara hol, mutfak ve balkon porselen seramik, yatak odaları laminat parke, merdivenler doğal mermer, granit vb olacak, banyo ve wc'lerde zemin ve duvarlarda sürme su yalıtım uygulaması üzerine 1.sınıf porselen seramik yapılacaktır.

Mutfak dolapları High Gloss kapaklı, mermer granit tezgahlı, yavaşlama çıtalı çekmeceli özel tasarım ve üretilmiştir. Evye 2 parçalı hazır granit döküm olarak tasarlanmıştır.

Dekoratif alçıpan tavanlar ve birçok detay düşünülmüş özellik ile tasarlanan Bellapais'teki bu lüks villalar, her villanın kendi tapusu olacak şekilde tasarlanmıştır.

Emlak Özellikleri

Detaylı Bilgi İsteyin

Güvenlik Kodu

Emlak Danışmanı

ÖMER PEKMEZ

ÖMER PEKMEZ

+905488606080
omer.pekmez12@gmail.com
Diğer Emlakları Danışmana Soru Sor

Sosyal Medya'da Paylaş

Etiketler

hazır emlak sitesi